Kurs/foredrag

Kommende foredrag/kurs:

høsten 2018

 

Torsdag 20 september

KREATIVT VERKSTED

m/Kirsten Anthonsen

Bli med på Kreativt Verksted fra kl 18.00 - 21.00 Vi møtes ukentlig for de som kan.

Her vil vi sammen med hverandre utvikle egen kreativitet og skaperglede. I fellesskap blir alt så mye "større" og energiene blir annerledes enn når en driver alene. En deltaker på tidligere Kreativt Verksted sa at alle bildene hennes ble annerledes i den gruppa enn ellers når hun malte. Dette fra en dame som hadde malt mye og lenge!

 

Deltakerpris er kr 200,- pr gang og du betaler kun når du kommer. Det vil slik sett ikke bli en felles prosess, men din egen som står i fokus. Du må selv ha med maling og maleklær, men utover det er det pensler og div som kan lånes. Om du vil ha lerret så tar du det med, ev. også staffeli. Vil du male på hvitt papir, kan du få det hos meg. Altså er det maling som vil ha hovedfokus, men vi kan også gjøre andre ting innimellom, som å ha en leire-kveld, tegne-kveld eller skrive-kveld der vi lager tekster til bildene våre.

Om du ikke kan delta første kveld er det bare å melde seg til den neste. Etter noen ganger lukker vi gruppen for de som har meldt seg, da det er begrenset hvor mange vi kan ha på en gang. Max 10.Ber om påmelding eller frafall for hver enkelt gang for klargjøring av rommet.

Jeg gleder meg!

Vil du være med?

Kontakt meg på tlf / sms 92021964

Velkommen til et kreativt fellesskap!

 

Torsdag 20 september

TEMAKVELD

FERMENTERING

Kl 18.00

v/Kostreform Hedmark - Oppland

Denne gangen tar vi for oss fermentering/melkesyregjæring. Historien bak, hvorfor det er bra for oss, hva gjør det i kroppen vår, betydningenfor helsen vår, hvordan får vi tak i det osv.

Foredragsholdere er:

- Elise Dalby Sandvik, sykepleier med stor lidenskap for helhetlig helse og tarmhelse.

- Inger Einan, biopat med hovedvekt på ernæring.

Det vil bli smaksprøver på vannkefir, kombucha, kimchi, ketsjup og surdeigsbrød. Med forbehold om at fermenteringen går bra😅.

De som ønsker får med seg en surdeigstarter hjem og det er selveste "Donald", direkte fra fermenteringsdronningen Gry Hammer😀.

Ta med ett rent glass med lokk og en teskje.

Bindende påmelding til Elise Dalby Sandvik 47660157 eller Inger Einan 92258522 innen 18/9.

Pris for medlemmer kr 100,-, og ikke-medlemmer kr 200,-.

Vipses til 514161 ved påmelding.

Alle er hjertelig velkomne.

 

 

 

 

Helg 28 - 30 september

KUNSTKURSET

Lev ut kunstneren i deg!

m/Eiril A. Gunnarsdottir og Kirsten Anthonsen

Magien i å skape fra seg selv!

Et kurs der du jobber innenfra og ut, i inspirert flyt!

Velkommen til ett høstkurs i kunstens verden. Her vil du få frie tøyler til å følge din indre kunstner. Kurset blir lagt opp med litt veiledet meditasjon for å komme igang.

Du vil få avslapnings teknikker og litt historie fortelling som kan få tankene dine vekk i fra hva du IKKE kan. og vekk ifra hverdagens stress og mas.

Å male er en reise med hånden din som guide.

Hvem maler ? du eller sjelen din ?

Eiril snakker litt om egen reise i kunsten, hvordan og hva som skal til for å si ja til oppgaver som kommer fra de som bestiller kunst hos henne.

Kirsten vil her fortelle litt om sin måte å male på og hvordan hun som kunst og uttrykks terapeut veileder seg selv i kunstform.

Du vil skape ett stort bilde i 80 X 120 på ett fantastisk lerret som du ikke får kjøpt i butikkene.

Her vil du bli kastet ut i fri flyt hvor ingen plan om hvordan resutatet vil bli når du setter signatur på bildet ditt ved kurses slutt. Alt her handler om signatur. Du velger palett som er din signatur du velger motiv som er din egen signatur. du kan velge mellom abstrakt kunst eller figurativ kunst alt her er opp til deg.

 

Kurset koster 3300.- her får du ett lerret 80x120 og vil kunne få kjøpt fler på kurset om du ønsker det. ( pris pr lerret 600.- 80x120 Pris utenfor kurset er 1300.- i denne str) Ta med alt du har av eget maler utstyr. —> Primærfarger rød, gul, blå, sort, hvitt. Hvis du ikke har det er det rimelig på Søstrene Grene eller Europris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om detter noe for deg, så ta kontakt på tlf 92021964

Kkreativ aktivitet i Galleri Godsen

Et senter for inspirajon, glede og velvære. En alternativ møteplass.

Nygardsbakken 22

2827 Hunndalen

Norway

(+47) 920 21 964

eller (+47) 414 79 857

All Rights Reserved © 2016

KONTAKT OSS:

FØLGE OSS:

Vi har egen facebook-gruppe som du er velkommen til å bli medlem av.

Ønsker du jevnlig oppdatering og informasjon på mail så send oss gjerne oppdatert e-mailadresse

 

 

Beklager, men denne koblingen fungerer for tiden ikke.