Om oss

Noen ord om oss og stasjonen


MaKi-stasjonen er en gammel stasjonsbygning som ligger idyllisk til langs Gjøvikbanen (Gøvik - OsloS) Dette er opprinelig Nygard st og bygget i 1902. Stasjonsmesteren hadde sin bolig her fram til 1914. I 2006 ble det slutt på at toget stoppet for av og påstigning. Noe vi synes er leit.

I dag er den gamle stasjonsbygningen et alternativt inspirasjonssenter. MaKi-stasjonen har sitt nåværende navn etter oss to som drifter senteret til daglig: May og Kirsten. I mellomtida har det også huset kontor og lager for Larsen Kjøleservice.


May S. Larsen og Kirsten Anthonsen gikk i kompaniskap i 2009 for å fortsette det som May og Ragnhild Singstad startet i 2008. Den gang var også utøvende kunstner Heidi Arc med. Hennes kunst pryder fortsatt våre vegger og er til salgs.

Likeså er vår husvenn og kunstner Elin H. Vaag representert på huset.


May og Kirsten hadde sin offisielle åpning 16 januar 2010, der også ordfører Bjørn Iddberg beæret oss med et besøk og en gave.

Vårt mål er å være et alternativt senter for å bidra til inspirasjon, glede og velvære i en tid der omveltninger og stress truer vårt velbefinnende. Vårt ønske er å bidra til å inspirere andre til å finne hjem til seg selv. Terapi betyr "sjelens pleie" og det er er vårt ønske: at et eller flere besøk hit, kan bidra til din sjelepleie - lykke og selvtilfredshet!På huset har vi aktører innen selvutvikling, terapi og  kroppspleie:


Fotpleie og helhetsmassasje: May Sissel Larsen

Kunst- og uttrykksterapi: Kirsten Anthonsen for grupper og enkeltkonsultasjoner.


KUNST

På veggene kan kunst fra Heidi Arc og Elin Helene Vaag beundres.

Disse malerier er til salgs og er i seg selv verdt et besøk.

Se eksemplene under!
    Heidi ArcElin H. Vaag
 Heidi Arc

Et senter for inspirajon, glede og velvære. En alternativ møteplass.

Nygardsbakken 22

2827 Hunndalen

Norway

 (+47) 920 21 964

 eller (+47) 414 79 857

KONTAKT OSS:

FØLGE OSS:


Vi har egen facebook-gruppe som du er velkommen til å bli medlem av.

Ønsker du jevnlig oppdatering og informasjon på mail så send oss gjerne oppdatert e-mailadresse Beklager, men denne koblingen fungerer for tiden ikke.

All Rights Reserved © 2016